tisdag 19 maj 2009

into the groove

I lördags åkte vi en sväng till Coconut groove, eller kort och gott the groove som det tydligen heter på miamiska. The groove är Miamis tidigare vänster- och konstnärstillhåll men har idag övergått till det rikaste området i staden (allt enligt vår guidebok). Det var några ganska gulliga kvarter men det märktes på priserna att området var hem åt rikingar. Centrumet utgörs av "Cocowalk" som menar sig vara en utomhusgalleria men som inte är särskilt stor och innehåller mer restauranger än affärer. Så här såg "ingången" ut.

Vi hade tänkt att äta lunch där men hade varken lust att betala $25 dollar per person eller äta skräpmat. Det slutade med att vi besökta vårt nya favoritställe Smoothie King och drack lunch istället.










Smoothie king är fantastiskt amerikanskt på något sätt, de har en hälsoprofil och man kan lägga till alla möjliga kostiga grejer i sin smoothie; antioxidanter, vitaminer, engery boost hokus pokus, muskelbyggargrejer, och gå-ner-i-vikt-grejer. De säljer även proteinmuffins, proteinkakor och proteinostbågar. Samtidigt säljs vanliga kakor, chips, jelly beans och annat godis. Vansinnigt konsekvent ... verkligen.

1 kommentar:

  1. Åh, Smoothie king måste vi sticka till när jag hälsar på er! + alla andra inkonsekventa ställen :D

    SvaraRadera